Vremea în weekend. Prognoza meteo!

frunzeVremea va fi schimbătoare la sfârșit de săptămână, în județul Botoșani. Vineri, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu posibile intensificări din nord-vest pe timpul nopții. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 24 de grade, iar minimele vor coborî până spre 11 grade.

like facebook, stiri, botosanimbătă: Vremea se va răci accentuat. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a zilei când pe spații restrânse va ploua. Vântul va prezenta intensificări din nord-vest, îndeosebi pe timpul zilei. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 12 grade, iar minimele vor coborî până spre 5 grade.

Duminică: Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, din nord ziua și din sud noaptea. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 16 grade, iar minimele vor coborî până spre 2 grade. Spre dimineață, pe spații restrânse, vor fi condiții de producere a ceții, iar local va fi brumă, potrivit Meteo Nord-Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *