FOTO Pagubă serioasă! O femeie din Botoșani a rămas fără mărfuri de 132.000 de lei. Ce a făcut aceasta!

marfuri de contrabanda, stiri, botosani , politia de frontieraO femeie din Botoșani a înregistrat o pierdere semnificativă după ce a rămas, miercuri, fără mărfuri a căror valoare este estimată la 132.000 de lei. Poliţistii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au descoperit peste 1.800 articole textile, susceptibile a fi contrafăcute, pe care o femeie domiciliată pe raza judeţului Botosani a încercat să le introducă ilegal în ţară.

Aceștia au efectuat u control la mai multe mijloace de transport, printre care si un autocar ce venea din Turcia. Cu ocazia controlului amănunţit efectuat, poliţistii de frontieră au descoperit în cala autocarului, cantitatea totală de 1.815 articole textile, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

like facebook, stiri, botosaniLa cercetări, poliţistii de frontieră au stabilit că posesorul bunurilor este o femeie în vârstă de 39 de ani, domiciliată pe raza judeţului Botosani. Persoana în cauză a declarat că transporta bunurile pentru o persoană a cărei identitate nu o cunoaste, nu deţine documente de provenienţă pentru acestea si nu stia că sunt susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de 132.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţistii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârsirii infracţiunii de „punerea în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

2 thoughts on “FOTO Pagubă serioasă! O femeie din Botoșani a rămas fără mărfuri de 132.000 de lei. Ce a făcut aceasta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *