FOTO! Ambasadorul Irlandei în România, Derek Feely, vizită în județul Botoșani. Ce a discutat cu autoritățile

ambasador irlanada derek feelyAmbasadorul Irlandei în România, Derek Feely, a ajuns, miercuri, în județul Botoșani. El a fost însoţit de Liviu Buzilă, ataşat comercial în cadrul Ambasadei Irlandei și Raluca Curelea, director Asociația Româno-Irlandeză pentru Afaceri (R.I.B.A.) .

like facebook, stiri, botosaniProgramul vizitei a inclus o întâlnire cu prefectul județului Botoșani, Dan Șlincu, după care a urmat o vizită la Consiliul Județean, unde s-a întâlnit cu președintele CJ, Costică Macaleți și vicepreședintele Liviu Toma.

Discuţiile s-au axat pe facilitarea contactelor între instituţii, autorităţi publice şi agenţi economici din judeţul Botoşani, respectiv Irlanda şi promovarea oportunităţilor de investiţii ale ambelor părţi, oficialii exprimându-şi : „Interesul de a consolida cooperarea între cele două state și de a găsi noi zone de oportunităţi pentru afacerile şi firmele irlandeze”, în vederea dezvoltării unor abordări comune asupra temelor de actualitate la nivelul Uniunii Europene.

Președintele CJ a transmis un mesaj clar de susţinere şi deschidere a administraţiei publice botoşănene pentru investiţiile străine pe teritoriul judeţului.

Excelența sa a făcut o deplasare și la Primăria Botoşani, unde s-a întâlnit cu primarul Cătălin Flutur, cu care a discutat, de asemenea, despre oportunitățile de investiții în Botoșani. El a spus că a venit într-o vizită de cunoaștere a județului și orașului, dar și a mediului de afaceri. S-a punctat faptul că în județul Botoșani există deja trei investitori irlandezi în județul Botoșani, Vizita ambasadorului s-a încheiat la  Camera de Comert, Industrie şi Agricultură Botoşani.

ambasador irlanada derek feely 3

ambasador irlanada derek feely 2ambasador irlanada derek feely 1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *