VIDEO Șocant! Imagini care au surprins accidentul de la Hudum! Motociclistul aruncat în aer la impactul cu autoturismul

stiri, botosani, stiri din botosani, accident (2)BotosaniNews a vă ofertă primele imagini video care surprind momentul producerii accidentului de sâmbătă dimineață de la Hudum.

Filmul care provine de pe o cameră de supraveghere arată cum motociclistul a fost efectiv aruncat în aer la impactul cu mașina.

like facebook, stiri, botosaniTânărul de pe motor, care se îndrepta spre Baisa, a lovit în partea dreaptă spate autoturismul care încerca să intre într-o curte.

Citește aici știrea inițială!

 

11 thoughts on “VIDEO Șocant! Imagini care au surprins accidentul de la Hudum! Motociclistul aruncat în aer la impactul cu autoturismul

  1. pai ganditi-va pe motor are 150 km/h, tu sofer in masiana il vezi la 1 km de tine zici ca ai timp, dar in 3 sec e in tine! trebuie rariti astia pe 2 roti, depasesc pe linie dubla continua, tureaza motorul atunci cand stai la semafof. politia trebuie sa ii tempereze

    1. Era imposibil sa îl vadă pe motociclist, cu 60 metei înainte de impact era puțin deal când la observat a început sa frâneze(aproape 50merti de frâna) dar a fost prea târziu, cu toate ca avea destul loc sa îl evite autoturismul era jumătate intrat.

  2. Politia ii urmareste pe oamenii corecti sa nu depaseasca cumva 50 la ora,dar pe nenorocitii care zboara cu bmw-urile si motocicletele nu ii vad…la iesirea spre iasi e prapad…

  3. Se vede cum se depasesc la viteze ametitoare ..
    PROPUNEM O ……. CA ATUNCI CAND ITI CUMPERI MOTOCICLETA SA FACI SI O DECLARATIE DE A FI DONATOR DE ORGANE??

  4. Nu vi se pare ca sunteti putin penibili? Cei doi motociclist mergeau in coloana, nu se intreceau, iar soferul, pe langa faptul ca a virat fara sa se asigure, mai vorbea si la telefon.

    1. :)) unde naiba ai văzut tu ca vorbea la telefon??? Și plus de asta conducătorul auto in video nu se vede dar cu 2secunde înainte a dat prioritate la un alt autoturism.
      Dar părerile sunt împărțite….

  5. motociclisti se cred zmei,nu am cuv de lada decat critica la max poate nu toti sunt dusi cu capu dar merg cu fff mare viteza ,plus trebuie sa ai numa tu ca,sofer grija sa nu ai lovesti ei viseaza.oricum multi se cred fff smecheri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *