FOTO O șoferiță și-a distrus mașina pe o stradă din Botoșani. „Este normal să muncesc jumate de lună pentru a repara mașina?”

stiri, botosani, stiri din botosani (2)O șoferiță și-a distrus mașina după o plimbare pe o stradă din Botoșani. Aceasta circula cu un autoturism, marți dimineață, în jurul orei 06.00, pe strada care leagă comuna Curtești de Botoșani, iar la un moment dat a intrat cu mașina într-o gură de canal descoperită.

like facebook, stiri, botosaniCând a văzut cum arată mașina, și-a pus mâinile în cap.

„O să ajungem sa ne fie frica sa circulam pe strada…. Felicitări primăria Botoșani! Oare cât o sa mai fie asa?! Cum sa lași un canal fără capac?! E normal nu? Este normal sa muncesc jumate de lună pentru a repara mașina? Am aripa stânga spate spartă, cauciuc explodat stânga față, janta de aluminiu stânga față îndoită, panou lateral stânga spate îndoit. Oricum nicio instituție nu va răspunde de capacul acela….”, a spus șoferița revoltată, care va merge cu mașina direct la un mecanic.

2 thoughts on “FOTO O șoferiță și-a distrus mașina pe o stradă din Botoșani. „Este normal să muncesc jumate de lună pentru a repara mașina?”

  1. A avut saraca ghinionul sa aiba acelasi traseu cu al boschetarului care recicleaza fierul vechi. Puteam fi oricare in aceasta situatie. Autoritatile locale sunt vinovate ca nu obliga societatiile care administreaza: canalizarea, restul traseelor de retele de comunicatii, etc . sa monteze sisteme antifurt la astfel de capace. Astfel de materiale reciclabile ar trebui trecute la regim special, nu tot omul sa predea capace de canal la fier vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *