Un șofer din Botoșani a lut-o la fugă când a dat nas în nas cu Poliția. Ce au descoperit polițiștii!

accident politie rutiera, stiri, botosani, Un șofer din județul Botoșani a lut-o la fugă când a dat nas în nas cu un echipaj de poliție. Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Odobeşti- județul Vrancea au efectuat, duminică, semnalul de oprire unui autoturism care avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare provizorii şi se deplasa pe raza comunei Jariştea, pe drumul județean DJ 205 B.

Șoferul a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi a virat brusc la dreapta, pătrunzând pe o alee de exploatare agricolă. Poliţiştii au procedat de îndată la urmărirea acestuia, fiind prins şi imobilizat.

like facebook, stiri, botosaniÎn urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul de 18 ani, din judeţul Botoşani, nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie, plăcuţele cu numere provizorii aparţinând altui vehicul.

Botoșăneanul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *