Patronul FC Botoșani: “Am demonstrat că putem pierde cu oricine! Sunt la limita depresiei”

valeriu iftime fc botosaniFC Botoșani a rămas cu o singură victorie în 8 etape și după deplasarea de la Călărași. Echipa lui Costel Enache a fost învinsă de Dunărea cu 3-2 și se află pe locul 10 în clasament. Prestația echipei sale la Călărași l-a făcut pe patronul Valeriu Iftime să ofere declarația zilei în fotbalul românesc.

“Dăcă mă uit în clasament mă apucă amețeala, stau numai cu ochii în jos.Sunt la limita stării de depresie. Una peste alta sunt însă bucuros că avem ocazii, avem fotbaliști buni la Botoșani. E nevoie de mici reglaje la momentele decisive. Eu cred că jucăm fotbal, nu suntem niște rupți în fund” a precizat Valeriu Iftime într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special.

“Eu eram convins că vom câștiga. Demonstrăm că putem lua bătaie de la oricine, așa cum în câteva rânduri am demonstrat că putem bate pe oricine. Am făcut câteva greșeli impardonabile în apărare, dar sunt chestiuni de reglaj. Eu l-am felicitat pe Costel după meci, dar n-am putut să-l felicit pe Miron, care a făcut câteva greșeli impardonabile. Sunt convins că vom avea și rezultate și puncte în clasament” a mai spus Valeriu Iftime.

Finanțatorul moldovenilor a fost întrebat și ce părere are despre afirmația lui Eugen Neagoe. După victoria care a dus-o pe Sepsi pe locul doi în Liga 1, antrenorul trupei din Sf. Gheorghe a zis că se gândește chiar la titlu.

“Da, e caraghios că se gândește la titlu. Sepsi e o echipă care joacă fotbal, dar dacă o luăm o matematică a punctelor și așa mai departe, nu o văd pe Sepsi să se lupte la titlu. Poate să se gândească, dar în opinia mea e caraghios. Nu o văd pe Sepsi ca pe o echipă care să emită pretenții. Dacă Sepsi câștigă campionatul înseamnă că suntem în lumea noastră, fotbalul se închide” a mai precizat patronul celor de la FC Botoșani.

Sursa: Digi sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *