Școala de jurnalism Buzz face înscrieri pentru copii și adolescenți pasionați

buzzAsociația Buzzmedia lansează înscrieri pentru Școala de jurnalism Buzz. Termenul limită pentru înscrieri este 1 octombrie 2018.

Școala de jurnalism Buzz este o idee nouă pentru copiii și adolescenții din Botoșani, lansată ca o bază de selecție a celor mai buni cursanți în redacția Buzz. Cursanții vor beneficia de o pregătire practică cu profesioniști în domenii de viitor.

Școala de jurnalism Buzz se va desfășura în perioada 8.10.2018 – 31.03.2019 și își propune o instruire specializată pentru jurnalism (culegerea, redactarea și elaborarea știrilor, social media, new media, prezentarea știrilor etc), inițiere în foto/video, ore de comunicare și dicție, tehnici marketing și relații publice pe înțelesul copiilor și al adolescenților, curs de limba engleză pentru nivel mediu și începător, precum și ateliere pentru dezvoltarea creativității și a expresivității cursanților.

Cursanții Școlii de jurnalism Buzz vor fi implicați în activități jurnalistice, vor învăța atât noțiuni teoretice, cât și practice participând la evenimente artistice, culturale, sportive și sociale care au loc în oraș și nu numai pentru a-și dezvolta abilitățile jurnalistice, vor publica articole în ziarul Buzz, vor realiza interviuri  și materiale pentru emisiunile televiziunii online aparținând redacției Buzz. Toate acestea vor contribui la formarea și dezvoltarea caracterului lor puternic, la dezvoltarea personală într-un mod armonios, la conturarea unor aspirații înalte prin ilinca puscasu Buzzalungarea timidității, a tracului, prin deprinderea unui spirit de inițiativă și implicare civică.

Cei 7 ani de existență ai ziarului Buzz în Botoșani recomandă școala de jurnalism Buzz drept una cu valori similare precum calitatea în educație, competitivitatea, motivarea continuă, entuziasmul și implicarea.

Cei care doresc să urmeze cursurile Școlii de jurnalism Buzz, se pot înscrie printr-un mesaj la   [email protected]    Ulterior, vor primi un formular de înscriere și oferta de preț pentru modulul de curs. Puteți urmări noutăți despre școala de jurnalism Buzz pe www.telebuzz.ro sau

www.facebook.com/miciireporteri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *