Bulion cu surprize! O femeie din Botoșani a vrut să gătească, dar când a desfăcut pasta de tomate a dat peste un șoarece

bulion, pasta de tomate, soarece , stiri , botosaniO botoșăneancă a avut parte, luni, de o întâmplare cu totul și cu totul dezgustătoare. Femeia a vrut să gătească, dar când a desfăcut pasta de tomate a dat peste un șoarece mort.

Aceasta cumpărase cutia de bulion alături de mai multe alimente pe care le-a făcut vineri la un market de pe strada IC Brătianu. Cutia a rămas nedesfăcută până luni, când a apărut și surpriza.

„Am cumpărat de la un market mai multe alimente printre care și o cutie de bulion.. Astăzi surpriza mare când am desfăcut cutia am găsit în ea un șoarece în stare de putrefacție”, a spus femeia, care a făcut fotografii cu șoarecele mort.

Ea a informat magazinul de la care a cumpărat produsul, însă spuneă că va sesiza și Protecția Consumatorilor

like facebook, stiri, botosaniPentru ca am doi copii și vreau sa fie public peste tot… Noroc ca era la suprafață și l-am putut vedea.. Ca de altfel dacă era la fundul cutii apucam sa mănânc asemena mizerie și ma mai pățim altele”, a declarat botoșăneanca pentru BotosaniNews.

Deocamdată, numele magazinul de la care a fost cumpărat bulionul nu îl facem public, în condițiile în care acesta nu poate fi considerat răspunzător pentru conținutul cutii.

bulion, pasta de tomate, soarece , stiri , botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *