FOTO Femeia care a incendiat o casă şi o maşină din gelozie nu a fost arestată. Ce măsură au luat procurorii!

masina incendiata, stiri, dangeni, botosani
foto: Observator.tv

Femeia care, în noaptea de 4 spre 5 septembrie, a incendiat o casă şi o maşină din gelozie nu a fost arestată preventiv. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni au instituit faţă de tânăra de 23 de ani măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, nefiind de acord cu propunerea poliţiştilor de arestare preventivă.

Vă reamintim că, în noaptea de 4 spre 5 septembrie 2018, tânăra a pătruns fără drept în curtea unei femei din satul Strahotin şi a incendiat cu intenţie autoturismul aparţinând fiului acesteia, pe fondul unor neînţelegeri sentimentale avute cu bărbatul.

like facebook, stiri, botosaniÎn urma incendiului, autovehiculul a fost distrus în totalitate, totodată fiind afectată şi o parte a locuinţei, în care de altfel se afla proprietara. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională a fost estimat la suma de 35.000 de lei.

După comiterea faptei, tânăra de 23 de ani a plecat de la domiciliu, cu intenţia de a părăsi teritoriul ţării, aceasta fiind depistată de poliţişti pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud.

Femeia, care fusese reţinută pentru 24 de ore, este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *