Ședință extraordinară pentru majorarea tarifelor de depozitare a gunoiului. Președintele CJ: Aceste taxe nu vor afecta populația

gunoiExecutivul Consiliului Județean vine cu un nou proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor de depozitare a gunoiului la Stăuceni, începând cu 1 septembrie. Asta după ce săptămâna trecută, proiectul a fost retras de pe ordinea de zi, după ce s-a auzit că liberalii nu vor să-l voteze. Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a ținut să precizeze că această majorare nu va afecta populația.

like facebook, stiri, botosaniSocietatea solicită creșterea tarifului de depozitare a gunoiului de la 35,11 lei pe tonă la 58,82 lei pe tonă.

S-a lucrat timp de șase luni la acest proiect. Comisia s-a ocupat de legalitate, mai nou normele spun că de partea de legalitate a instituției se ocupă tot ce înseamnă funcționar public, iar de partea de oportunitate politicul. De aceea, vom repune pe ordinea de zi acest proiect pentru aducerea la zi a acestor taxe, fără ca aceste taxe să afecteze populația. Este un contract între Diasil, administartorul depozitului și Consiliul Județean”, a menționat Macaleți.

2 thoughts on “Ședință extraordinară pentru majorarea tarifelor de depozitare a gunoiului. Președintele CJ: Aceste taxe nu vor afecta populația

  1. Don” Macaleți, cum adică populația nu va fi afectată??? Cine va suporta diferența de aproape 25 lei/tonă??? Și care-i ,,chichirezul” pentru aplicarea unei majorări atât de mari?? În Botoșani cetățenii plăteau și până acum o sumă anuală mai mare decât impozitul pentru un apartament. Ce va face Primăria Botoșani? Va majora taxa pentru gunoi cu cel puțin 25%. Deja Drelciuc a cerut această majorare și primarul Flutur ne-a ,,pregătit” pentru ca noi să suportam noul șoc. Si dumneata ne spui prin presă că cetățenii nu vor fi afectați financiar!

  2. macalet iar ne jefuiesti ?? parca ai fi de la liberali numa astia neau furat pensiile si salariile , de ce furati prin interpusi sunteti complici cu hotii de la privat! la fel drumul de la botosani la saveni e facut rau tare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *