Atenție, șoferi! Directorul DRDP a făcut anunțul. Când încep lucrările de modernizare a drumului Botoșani- Târgu Frumos

Directorul Directiei Regionale de Drumuri și Poduri Iași, Ovidiu Laicu, a făcut anunțul privind modernizarea unui dintre cele mai proaste drumuri, drum botosani targu frumosDirectorul Directiei Regionale de Drumuri și Poduri Iași, Ovidiu Laicu, a făcut anunțul privind modernizarea unui dintre cele mai proaste drumuri din Moldova, respectiv DN 28B Botoșani- Târgu Frumos.

like facebook, stiri, botosaniPotrivit acestuia, drumul va fi modernizat începând cu primăvara anului viitor.  În prezent, are loc faza de licitații, iar până la finalul toamnei va fi stabilit câștigătorul.

„Avem la Iasi o investitie foarte serioasa care acuma este in faza licitatiei, la Bucuresti. Este vorba de DN28 B de la Targu Frumos – Harlau – Botosani. Personal m-am zbatut foarte mult sa reusesc sa-l scot la liman. Acum este in analiza ofertelor tehnice si financiare. Cred ca in maxim o luna va fi stabilit castigatorul si sper ca in luna aprilie sa inceapa lucrarile, probabil din doua parti si dinspre Targu Frumos si dinspre Botosani. Drumul va fi largut, vor fi facute casete. Acuma are 7 metri, se va duce spre 12 metri cu casete stanga – dreapta, cu sensuri giratorii cu lucrari de siguranta a circulatiei”, a declarat seful DRDP, in cadrul emisiunii Linia Intai de la Tele M.

2 thoughts on “Atenție, șoferi! Directorul DRDP a făcut anunțul. Când încep lucrările de modernizare a drumului Botoșani- Târgu Frumos

  1. Vezi ca sunt 7 ani pe putin de cand tot anunta ba unul,ba altul ca incep lucrarile. Nu incepe nimic si nu va incepe vreodata nimic. Doar texte pt naivi…si in 2010 aceleasi povesti se „vindeau” la fraieri. Din pacate…inca mai sunt naivi care sa spere. Cel putin e gratis sa visezi si minciuna e tot vorba…

  2. a da!!! alta minciuna! mai era unul din consilieri sau ce e el pe acolo, oricum e o nulitate murariu sa cum e el , se lauda ca o sa asfalteze si drumul TATARILOR. ARATA CA DUPA BOMBARDAMENT! NISTE NULITATI A PSD-ULUI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *