Mesajul unui parlamentar de Botoșani către șoferi: Nu mai mergeţi la Iaşi prin Prăjeni!

drum botosani - iasi, stiri, prajeniUn parlamentar din Botoșani atrage atenția șoferilor asupra stării proaste a unui drum județean și recomandă acestora să nu folosească traseul respectiv.

Este vorba de deputatul liberal Cristian Achiței, care sugerează botoșănenilor să evite drumul județean Botoșani- Iași, prin Prăjeni. Pentru a argumenta afirmațiile, acesta a făcut și câteva fotografii cu starea proastă a drumului.

like facebook, stiri, botosaniNu mai mergeţi la Iaşi prin Prăjeni! Am fost pe drumul judeţean DJ 282 B Plugari-Prăjeni-Flămânzi. Recomandarea mea este să nu mai mergeţi la Iaşi pe aici. Pentru cei care au îndoieli, am postat câteva fotografii. Orice fel de scuză găsesc cei de la CJ Botoşani, este inacceptabilă. Ruşine PSD!”, a scris Achiței pe contul său de Facebook.

drum botosani - iasi, stiri, prajeni

5 thoughts on “Mesajul unui parlamentar de Botoșani către șoferi: Nu mai mergeţi la Iaşi prin Prăjeni!

  1. De fapt asta era singurul mesaj de transmis:”Rusine Psd”:))) Ca drumul prin Prajeni spre Iasi e ca dupa bombardament pana la limita cu judetul Iasi se stie prea bine de mai bine de 2 ani. Facem un pariu ca daca rolurile erau inversate drumul arata absolut la fel,doar cu in loc de rusine PSD ar fi fost rusine PNL??? Hai las-o moarta…niciunul de nicio culoare politica nu sunteti in stare de nimic si in afara de promisiuni goale si de a arata cu degetul unii spre ceilalati nu faceti absolut nimic. ZERO.

  2. acest postaci in mediul privat nu a facut nimic doar spituri pe cand e la stat, trai neneaca ! rusine PDL -ist ! ati taiat salariile si pensiile si acum rusine sa deschideti gura !

  3. Cam tarziu pentru asa o mare constatare! Nu mai circulam de mult pe acel drum, dar ce facem ca nu prea mai sunt circulabile nici celelalte si asta nu de ieri de azi sau de la ultimele alegeri? Stam si ne intrebam: la ce platim rovinieta la fel ca altii carora le contruiti autostrazi si tot felul de centuri ocolitoare? Peste 10 ani vor rade de noi cu gura pana la urechi ca am fost moldoveni prosti, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *