Meciul orgoliilor: FC Botoșani întâlnește CSMS Iași. Costel Enache: Cred în jucători, sunt capabili de mai mult decât au arătat

costel enache fc botosani, stiri, botosani (2)Fc Botoșani vrea să își ia revanșa, în acest campionat, după înfrângerea de anul trecut cu Iașul. Antrenorul FC Botoșani susține că la mijloc este vorba despre „un orgoliu justificat”, pentru că în campionatul de anul trecut CSMS Iași a învins FC Botoșani.

Costel Enache speră că echipa a învățat din greșelile de anul trecut.

like facebook, stiri, botosaniÎncercăm să menținem același nivel de joc, să găsim în jocul nostru aceleași repere, același mod de a ne exprima. Vorbim de oameni și sunt momente în care oricât ți-ai dori parcă nu ies lucrurile așa cum trebuie. Cred în continuare mult în acest grup, cred în jucători și eu știu că sunt capabili chiar de mai mult decât au arătat în acest moment. Sper să aibă aceeași determinare și cu o astfel de determinare aproape e imposibil să pierzi”, a declarat Costel Enache, care a precizat că echipa este „într-un moment bun” și este convins că va scoate un rezultat bun din meciul cu Iașul.

Meciul dintre CSMS Iași și FC Botoșani va avea loc vineri, de la ora 21.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *