FOTO Soţia şi fiica unui om de afaceri din Botoşani, rănite într-un accident rutier

stiri, botosani, accident, botosaninews (2)Soţia şi fiica unui om de afaceri din Botoşani au fost rănite într-un accident rutier produs, miercuri, pe drumul european E58, pe raza localităţii Baisa.

Soţia şi fiica patronului de la Elpro SRL, Vasile Ivănescu, veneau dinspre Suceava cu un Citroen C5, iar în momentul în care virau stânga pentru a intra în curtea casei de la Baisa au fost lovite de o autoutilitară care circula din spate şi al cărui şofer nu a frânat pentru a evita impactul.

like facebook, stiri, botosaniŞoţia lui Ivănescu, în vârstă de 54 de ani, şi fiica acestuia, de 28 de ani, au suferit policontuzii, fiind preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

Şoferul vinovat de producerea accidentului, un tânăr de 34 de ani, din Botoşani, nu era băut.

stiri, botosani, accident, botosaninews (2)

2 thoughts on “FOTO Soţia şi fiica unui om de afaceri din Botoşani, rănite într-un accident rutier

  1. In aceasta zona riveranii abuzeaza de acest drum foarte aglomerat de parca si soseaua ar fi proprieatatea lor. Ar trebui interzis virajul la stanga pentru a se evita intersectarea cu banda din sens invers. Accesul poate sa-l faca la intersectia cu Manastirea Doamnei de dupa Hudum apoi prin Manastirea Doamnei cu doua viraje la dreapta cu revenire in E58. Ar trebui amenajata intersectia E58cu Manastirea Doamnei la fel cu intersectia Cornului, cu banda de selectare la stanga. Poate trebuia gandita si executata odata cu reparatia drumului acum cativa ani in urma. Aviz DESTEPTILOR DE LA RUTIERA, cati oameni vor muri pana cand le vor veni mintea la cap, desigur daca au asa ceva. Ma astept de la cei competenti sa rezolve aceasta gresela printr-o decizie normala si nu prin limitarea vitezei de la 70 la 30 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *