Un ofițer botoșănean va coordona Serviciul Evacuare, Asanare Pirotehnică şi Urgențe CBRN al IGSU

pirotehnist, munitie, stiri, botosaniUn ofițer botoșănean va coordona Serviciul Evacuare, Asanare Pirotehnică şi Urgențe CBRN al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU). Este vorba de colonelul Ştefan Eugen Uşurelu, care a fost declarat admis la un examen organizat de IGSU pentru ocuparea funcției la nivel național.

El a obținut nota 7,85 și a promovat concursul în detrimentul altor trei candidați.

Ușurelu este unul dintre cei mai apreciați pirotehniști din România, el lucrând la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Botoșani timp de 11 ani, desfășurând peste 1.000 de misiuni, în special de asanare pirotehnică.

like facebook, stiri, botosaniServiciul Evacuare, Asanare Pirotehnică şi Urgențe CBRN reprezintă structura specializată care asigură cadrul de reglementare privind înştiinţarea, alarmarea, evacuare şi protecţia prin adăpostire a populaţiei, bunurilor materiale şi valorilor de patrimoniu, respectiv gestionarea de specialitate a evenimentelor de natură pirotehnică şi CBRN pe teritoriul naţional. Centrul Operaţional Naţional Serviciul Evacuare, Asanare Pirotehnică şi Urgențe CBRN este organizat pe trei compartimente: Evacuare şi Înştiinţare-Alarmare, Asanare Pirotehnică şi Adăpostire şi Urgențe CBRN.

stefan usurelu, stiri, botosani, isu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *