Poliția Rutieră a stabilit cine este vinovat de producerea accidentului de la Baisa

accident, stiri, baisa , botosaniPolițiștii de circulație au stabilit, în urma anchetei de la fața locului, dar și audierii șoferilor implicați și a martorilor, cine este vinovat de producerea accidentului care s-a produs sâmbătă după-amiază la Baisa.

Potrivit anchetatorilor, vinovat de producerea evenimentului ar fi tânărul de 21 de ani aflat la volanul autoutilitarei Mercedes Sprinter, care venea cu viteză dinspre Botoșani și nu a putut să evite impactul cu autoturismul care se încadrase pentru a vira la stânga.

like facebook, stiri, botosaniPolițiștii rutieri au constatat, de asemenea, că bărbatul de 47 de ani de pe Audi tocmai ieșise de pe drumul comunal care leagă E 85 de localitatea Baisa și, după circa 20 de metri, a virat la stânga pentru a merge la restaurantul Stâna Baisa pentru a lua masa. Prin urmare, acesta nu avea cu să fi avut viteză și să fi frânat brusc, mașina având schimbătorul de viteze blocat în treapta a doua.

Citește aici știrea inițială: FOTO Accident grav la Baisa! Șofer încarcerat, după ciocnirea unui autoturism și o autoutilitară

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *