Un individ a distrus intenționat cu un Mercedes o autospecială de poliție. Cum a fost pedepsit

Un bărbat de 31 de ani a distrus cu un Mercedes o autospecială de poliție, în vara anului trecut, după o urmărire ca-n filme, iar acum este bun de plată.

Ionuț Șeucaliuc, din comuna Șerbăuți, a fost condamnat de Judecătoria Botoșani  la plata unei amenzi penale de 1.000 de lei pentru distrugere. Sentinţa nu este definitivă.

Potrivit deciziei, instanța „condamnă pe inculpatul Şeucaliuc Ionuț la pedeapsa la pedeapsa amenzii de 1.000 ( unamie ) lei, reprezentând echivalentul a 100 de zile-amendă ( 10 lei ziua amendă ), pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. […] Constată achitat integral prejudiciul cauzat părţii civile Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani”.

Potrivit anchetatorilor, la data de 4 iunie, în jurul orei 20.20, poliţiştii din comuna botoșăneană Tudora au efectuat semnal de oprire, unui autoturism care se deplasa pe DJ 208I, în localitatea Tudora, judeţul Botoşani, conducătorul autoturismului ignorând însă semnalele şi continuându-şi deplasarea.

Echipajul de poliţie a procedat la urmărirea autovehicului, până în localitatea Lespezi, judeţul Iaşi, unde, la un moment dat, conducătorul acestuia a intrat pe un drum sătesc, refugiindu-se apoi într-un garaj.

Ulterior, după ce poliţiştii au coborât din autospeciala de serviciu pentru a cerceta zona, conducătorul auto a pus în mişcare autoturismul, iar pentru a putea ieşi din garajul respectiv, în mod intenţionat a lovit de două ori autospeciala poliţiei.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul urmărit a fost condus de Ionuț Șeucaliuc de 31 de ani, din comuna Şerbăuţi, judeţul Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *