Reacţia Mitropoliei Moldovei în cazul călugărului surprins jucând la păcănele

calugar la pacanele, stiri, botosaniMitropolia Moldovei şi Bucovinei a prezentat un punct de vedere în legătură cu filmarea care a început să circule în spațiul public și despre care se spune că înfățișează „un preot botoșănean care joacă la păcănele”.
Potrivit preotului Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor, „personajul din înregistrarea video nu este nici preot, nici călugăr, nici din județul Botoșani, nici din alt județ al Arhiepiscopiei Iașilor”.

like facebook, stiri, botosaniDupă datele pe care le avem, este doar în trecere prin zona Moldovei și, cel mai probabil, poartă în mod abuziv o îmbrăcăminte care l-ar putea asocia cu o față bisericească„, susţine oficialul Mitropoliei. Potrivit Antena 3, un călugăr din Botoșani a făcut senzație pe Internet, după ce a fost surprins la păcănele, cu halba de bere „la purtător”. Îmbrăcat în straiele bisericești, părintele nu s-a lăsat mișcat de cel care îi ținea „predică” în interiorul barului.

Imaginile au ajuns pe Facebook, acolo unde preotul a fost aspru criticat pentru comportamentul său.

Părintele a fost filmat la păcănele de către un localnici, care l-a certat că dă banii oamenilor pe băutură și pe jocuri pe noroc. Preotul nu a părut foarte deranjat de acesta și a continuat ce începuse.

One thought on “Reacţia Mitropoliei Moldovei în cazul călugărului surprins jucând la păcănele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *