O nouă condamnare pentru soția botoșăneanului mort în cumplitul accident de pe DN29

adina-300x188-1Necazurile se țin lanț pentru soția botoșăneanului mort într-un cumplit accident produs chiar de aleasa sa. Adina Prisacariu, cea care a produs accidentul din Dumbrăveni, în 2010, în urma căruia dorohoianul Dragoș Prisacariu a murit, a fost condamnată pentru conducere fără permis.

Ea  a fost condamnată, joi, de magistrații Judecătoriei Suceava  la doi ani de închisoare pentru conducere fără permis. De asemenea, ea are interzis să mai conducă o maşină timp de doi ani şi şase luni.

Pedeapsa a fost contopită cu cealaltă condamnare a tinerei, de trei ani şi şase luni pentru constituire de grup infracţional organizat. Adina are de executat acum cinci ani şi două luni de detenţie. Sentința de joi nu este definitivă.

Suceveanca a fost prinsă în Marea Britanie, după ce pe numele său exista o alertă de urmărire internațională, dar autoritățile de acolo au refuzat să o extrădeze din cauza condiţiilor precare din închisorile româneşti.

like facebook, suceava, news, stiriAdina Prisăcariu (23 de ani), din comuna suceveană Grăniceşti, a fost eliberată de către judecătorii din Marea Britanie, după o lună petrecută în arest. Magistraţii britanici au refuzat cererea de extrădarea a acesteia în România din cauza condiţiilor din închisorile din ţara noastră. Astfel, tânăra Adina, poreclită „spaima şoselelor”, a fost pusă în libertate.

Adina mai are un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

One thought on “O nouă condamnare pentru soția botoșăneanului mort în cumplitul accident de pe DN29

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *