O nouă condamnare pentru soția botoșăneanului mort în cumplitul accident de pe DN29

adina-300x188-1Necazurile se țin lanț pentru soția botoșăneanului mort într-un cumplit accident produs chiar de aleasa sa. Adina Prisacariu, cea care a produs accidentul din Dumbrăveni, în 2010, în urma căruia dorohoianul Dragoș Prisacariu a murit, a fost condamnată pentru conducere fără permis.

Ea  a fost condamnată, joi, de magistrații Judecătoriei Suceava  la doi ani de închisoare pentru conducere fără permis. De asemenea, ea are interzis să mai conducă o maşină timp de doi ani şi şase luni.

Pedeapsa a fost contopită cu cealaltă condamnare a tinerei, de trei ani şi şase luni pentru constituire de grup infracţional organizat. Adina are de executat acum cinci ani şi două luni de detenţie. Sentința de joi nu este definitivă.

Suceveanca a fost prinsă în Marea Britanie, după ce pe numele său exista o alertă de urmărire internațională, dar autoritățile de acolo au refuzat să o extrădeze din cauza condiţiilor precare din închisorile româneşti.

like facebook, suceava, news, stiriAdina Prisăcariu (23 de ani), din comuna suceveană Grăniceşti, a fost eliberată de către judecătorii din Marea Britanie, după o lună petrecută în arest. Magistraţii britanici au refuzat cererea de extrădarea a acesteia în România din cauza condiţiilor din închisorile din ţara noastră. Astfel, tânăra Adina, poreclită „spaima şoselelor”, a fost pusă în libertate.

Adina mai are un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. O nouă condamnare pentru soția botoșăneanului mort în cumplitul accident de pe DN29 | Moldova24

Lăsați un comentariu

*