Jean-Claude Van Damme, dublat în ultimul său film de un botoșănean. „La filmare eram cot la cot”

jean claude si tiberiu aparaschiveiCelebrul actor Jean-Claude Van Damme, filmat din spate în următorul său film, „Bouncer”, este dublat de un botoșănean, care  seamănă perfect cu actorul la aparență, corpolență si agilitate.

Este vorba despre Robert Tiberius Aparaschivei, originar din Botoșani, care locuiește în Belgia de mai mulți ani și practică arte marțiale. Robert Tiberius Aparaschivei este antreprenor şi are 45 de ani.

Botoșăneanul îl dublează pe marele actor în unele scene, când acesta este filmat din spate sau în mașină, nu și cascadoriile însă.

Robert a declarat pentru Radio France International că între ei s-a legat o relație de cordialitate, iar actorul i-a cunoscut și familia botoșăneanului.

like facebook, stiri, botosaniCu mine inevitabil trebuia să schimbe câteva vorbe fiindcă pe parcursul unei zile de filmare, eram cot la cot, fiind dublura sa”,a declarat botoșăneanul.

Robert Tiberius  a fost ales să fie dublura lui Van Damme întrucât vorbește foarte bine și limba franceză, nu doar seamănă perfect fizic cu actorul.  Filmul „The Bouncer” realizat de regizorul francez  Julien Leclercq, coproducție franco-belgiană, apare în cinematografe în a doua jumătate a anului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *