FOTO Autorul crimei de la Pacea a revenit la faţa locului. Însoţit de mascaţi, el a reconstituit momentul uciderii Petronelei Mihalachi

reconstituire crima pacea, stiri, botosaniAutorul crimei din urmă cu zece zile de la Pacea, Bogdan Ionel, a revenit, luni dimineaţă, la faţa locului. Însoţit de mascaţi, adolescentul de 17 ani a reconstituit momentul uciderii Petronelei Mihalachi.

El a mers alături de procurori şi poliţiştii criminalişti pentru a le explica acestora modul în care s-a produs tragedia.

like facebook, stiri, botosaniBogdan Ionel a ucis-o, pe 26 aprilie, cu aproximativ 30 de lovituri de cuţit pe Petronela Mihalachi, o elevă în clasa a XII-a de la Colegiul Economic Octav Onicescu.

El a mers alături de aceasta pentru a face nişte fotografii, însă, pe fondul discuţii contradictorii despre iubita lui, a scos cuţitul şi a înjunghiat-o pe fată.

reconstituire crima pacea , stiri, botosani

reconstituire crima pacea , stiri , botosani

reconstituire crima pacea, stiri, botosani

loading...

Loading...

4 Comentarii

 1. Alexandria spune:

  Doamne doamne bietul copil, nu pot sa cred ca iti treci copilăria intr-o celula rece ,
  Ași prefera sa nu cred ca tu ai facut-o ca totul este o înscenare ca iti asumi o vina care nu este a ta .
  Păcat

  Răspunde
 2. GIL spune:

  Dar depre biata copila care acum sta la 2m sub pamant ca sa mai spunem?

  Răspunde
 3. CATALIN68 spune:

  Aceste Cazuri se intampla si pt ca nu se face nimic in privinta Agresivitatii ca COMPORTAMENT din contra ”POLITIA” in loc sa previna aceste cazuri, isi BATE JOCde cetateni, hartuie violeaza femei, etc. Ce exemplu sa aiba acesti copii de la ”Autoritati” credeti-ma daca s-ar vrea, s-ar putea PREVENIACESTE CAZURI, sunt monitorizate dar nu se vrea. Din contra sunt incurajati sa faca aceste fapte. va veni si vremea adevarului Dumnezeu nu lasa nimic nepedepsit. Datii MAXIM de pedeapsa apoi cu putin noroc, poate il ”angajati” ca Militian, stalker sau politician !

  Răspunde
 4. eu spune:

  Nu constientizeaza oroarea comisa,
  i se pare ca totul este asa un joc,
  se va termina in scurt timp
  si va merge acasa.
  Va merge acasa dupa o specializare lunga
  traumatizanta fizic si psihic.
  Trist si extrem de dureros este ca sarmana
  fata nu va mai ajunge niciodata acasa.

  Răspunde

Lăsați un comentariu

*