Adrian Mutu a stârnit interesul mai multor cluburi din Liga 1: FC Botoșani se numără printre acestea

Foto: Digi Sport
Foto: Digi Sport

Adrian Mutu îşi doreşte din tot sufletul să devină antrenor şi să preia cât mai curând o echipă. În ultimele săptămâni, „Briliantul” a fost curtat de mai multe echipe din Liga 1, dar discuţiile nu s-au încheiat şi cu o semnare de contract. Chiar şi aşa, actualul director sportiv al FRF nu disperă. Are răbdare şi este optimist că startul sezonului 2018-2019 îl va găsi pe banca unei formaţii din Liga 1.

like facebookAm discutat cu Astra, Concordia, Botoşani… Mai este o lună până se termină campionatul, am timp să mă gândesc. Cu cei de la Voluntari m-am întâlnit aşa, amical. Nu am intrat în niciun detaliu. Sunt deschis să discut cu orice echipă. Vreau să antrenez, din vară vreau să fiu la o echipă, abia aştept„, a spus Adrian Mutu pentru Digi Sport.

Adrian Mutu are categoria A de antrenor, care îi dă dreptul că conducă o echipă de liga a II-a, sau să fie în situaţia lui Nicolae Dică. Adică în acte să conducă un tehnician cu Licenţa Pro, Viorel Tănase în cazul FCSB-ului, iar el să fie trecut pe foaia de arbitraj ca antrenor secund.

La jumătatea lunii martie, Adrian Mutu a spus că va rămâne la FRF până după alegeri pentru că aşa i se pare normal, deoarece a plecat la drum cu actuala echipă de la federaţie, dar că apoi va părăsi funcţia administrativă cât de repede va putea pentru a deveni antrenor.

Sursa: Digi Sport

One thought on “Adrian Mutu a stârnit interesul mai multor cluburi din Liga 1: FC Botoșani se numără printre acestea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *