Noi măsuri pentru scurtarea termenului de obținere a permisului auto. Anunțul șefului de la Permise!

imbulzeala permiseReprezentanții Serviciului Public de Permise și Înmatriculări Auto au în vedere noi măsuri pentru scurtarea termenului la susținerea probei teoretice pentru obținerea permisului auto, precum și a termenului de preschimbare a permisului auto.

like facebook, stiri, botosaniMarian Ciornea, șeful Serviciului Permise, spune că va solicita încă o cameră video, întrucât acum instituția deține numai una și nu face față.

” Estimarea noastră pentru luna aprilie este că la proba practică să examinăm aproximativ 900 de candidați, dar vestea bună este că în luna mai vrem să depășim 1500. Și ăla va fi momentul în care o să înceapă să coboare acel termen, să se scurteze puțin. Creșterea este de 80% pentru luna mai. La teorie, unde lucrurile s-au lungit neașteptat de mult, acolo avem și o scuză a lipsei echipamentelor. Și pentru schimbări permise de conducere și pentru orice programare, pentru orice prim examen trebuie captată imaginea. Avem o singură cameră de luat vederi și oricât am încerca, aia are un ritm.  Vrem să solicităm din mai suplimentarea cu încă o cameră video, ceea ce ar face ca și termenul de preschimbare a permisului de conducere, care s-a dus pe 80 de zile și a examinării la proba teoretică care depășește 50 zile, să reușim să-l reducem”, a spus Ciornea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *