Șocant! Un agent de pază de la Kaufland a murit în magazin, în timp ce se afla la serviciu

kaufland, stiri, botosaniScene de groază petrecute, miercuri, în hipermarketul Kaufland din municipiul Botoșani. Un bărbat de 40 de ani, care lucra ca agent de pază, a murit în timpul serviciului.

Marius Corduneanu, care era angajat  ca  agent  de securitate la societatea comercială Elnet  Security  SRL, Bucureşti, a căzut în magazin, după ce i s-a făcut rău, intrând în stop cardio- respirator.

like facebook, stiri, botosaniÎn  timp  ce angajatul se afla la serviciu, la postul de pază din magazinul Kaufland Botoşani, a simţit dureri puternice în zona pieptului şi stări de ameţeală, urmate de pierderea cunoştinţei. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate, unde a fost declarat  decesul”, susține reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Martorii susțin că la momentul în respectiv în magazin se afla și un medic de la Serviciul Județean de Ambulanță care a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor bărbatului, însă manevrele făcute de acesta, dfar și de echipajul SMURD ajuns la fața locului au fost inutile.

 

One thought on “Șocant! Un agent de pază de la Kaufland a murit în magazin, în timp ce se afla la serviciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *