Modificare în ceea ce privește circulația rutieră pe o importantă stradă din municipiul Botoșani

limitatoare viteza botosaniReprezentanţii Comisiei de sistematizare a circulaţiei au stabilit, miercuri, o modificare în ceea ce privește circulația rutieră pe o importantă stradă din municipiul Botoșani.

like facebookEste vorba de strada Marchian, unde s-a instituit obligativitatea virajului la dreapta, la ieșirea din curtea Spitalului Mavromati, pentru toți conducătorii auto.

Vor fi exceptate de la această regulă ambulanțele care au semnalele acustice în funcțiune.

Măsura a fost luată pentru fluidizarea traficului pe Marchian.

”Traficul este îngreunat, pentru că este o arteră importantă de circulație, s-au introdus și limitatoare de viteză și atunci pentru fluidizare am decis să facem obligatoriu la dreapta la ieșirea din curtea spitalului”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

loading...

Loading...

4 Comentarii

 1. Romica spune:

  Va rog frumos,spuneti-i Eminentii cenusii ce a dictat montarea acelor avertismente,sa oprim,ca in toata LUMEA,ele se monteaza la o distanta mai mare,sa avem timp sa oprim.Asa cum le-a montat,cind punem frina,luam pietonul. Sa-si faca timp,inainte de a-l faulta pe Primar,sa-si faca treaba.Ne abureste acest imbecil,ca pt.a fluidiza circulatia a doua mari intersectii,ii trebuie nu stiu ce mari scule .Mie,ca sofer,imi este suficient orice mijloace legale de semnalizare,nu numaidecit din acelea cu…licitatii sau cu Fonduri Europene…

  Răspunde
 2. Andrei spune:

  Acum o sa se aglomereze si mai tare, pentru ca soferii vor merge sa intoarca pe la giratoriul de la Casa Sindicatelor si apoi iar sus spre Bulevard. Adica exact pe sensul care e mai aglomerat, cel de urcare.

  Răspunde
 3. Sorin spune:

  Pe când un giratoriu la Capătul lui 1 ? .

  Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

 1. Modificare în ceea ce privește circulația rutieră pe o importantă stradă din municipiul Botoșani | Moldova24

Lăsați un comentariu

*