O botoșăneancă, în echipa ministrului Comunicațiilor. Alți trei tineri sunt în cărți pentru funcții la nivel central

sedinta festiva cl cetateni onoare balauca luisianO botoșăneancă a acces, săptămâna aceasta, în echipa ministrului Comunicațiilor și Societății Informaționale, Petru Bogdan Cojocaru. Este vorba de consilierul local PSD, Andreea Buiuc, care în perioada martie – iulie 2017, a fost consilier în cadrul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale.

like facebookDoina Federovici, președintele PSD Botoșani, a declarat că alți trei botoșăneni sunt în cărți pentru funcții la nivel central. Este vorba de Bogdan Buhăianu, Cătălin Olaru și Cătălin Precul.

Personal am toată credința că și ceilalți colegi care au suportul Organizației județene PSD Botoșani, vor fi nominalizați în perioada imediat următoare pentru o funcție în administrația publică centrală. Analiza se face în etape”, a declarat Doina Federovici.

2 thoughts on “O botoșăneancă, în echipa ministrului Comunicațiilor. Alți trei tineri sunt în cărți pentru funcții la nivel central

  1. Doinita draga, daca si ceilalti sunt tot pe calapodul lui Catalin Olaru, afla ca ai dat cu mucii in fasole. Din cate stiu eu, acest Olaru a fost la serviciu doar 30-40 de ore in toata perioada cat a fost director la Zona metropolitana – adica cam 0,5% din timpul de lucru – pe perioada de aproape doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *