Buletin de știri … neverificate

  • stiri neverificate- ziar, stiri, botosaniÎntr-un interviu acordat publicației noastre, un oficial al echipei FC Botoșani a declarat că la scrutinul organizat luna viitoare pentru alegerea șefului FRF în cadrul căruia se vor confrunta Răzvan Burleanu și Ionuț Lupescu, delegația botoșăneană va da dovadă de consecvență și continuitate, votând așa cum a votat de fiecare dată: cu PSD-ul!

 

  • Spectacolul susținut de către îndrăgita solistă de muzică populară Maria Butaciu la Casa Sindicatelor s-a dovedit a fi unul cu final neașteptat. Ultima melodie din concert, ”Bade unde-ai fost aseară/ De-acolo să iasă pară” a împărțit publicul spectator în două: jumătate dintre ei și-au scos mobilele și au format 112 iar cealaltă jumătate s-a interesat de o anume adresă cu scopul vădit de a se apuca și de … pomicultură!

 

  • Exasperat de problemele pe care le are cu limba, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a numit un colectiv de specialiști care, în cel mai scurt timp trebuie să editeze un dicționar … româno – moldovenesc. Ideea – mai veche, de altfel! – s-a cristalizat în urma unei vizite în Olanda și Germania(țări cu limbi … albastre, în concepția lui Dodon!) de unde a achiziționat materiale bibliografice foarte importante pentru realizarea acestui deziderat: ”Dicționarul olandezo – batav” precum și ”Dicționarul germano-nemțesc”!

 

  • Un grup de specialiști în avicultură de la Institutul Național de Creștere a Păsărilor din Ciorogârla (INCPC) a reușit, prin încrucișări succesive să obțină o nouă specie de pasăre numită științific ”ciocannus mollus” sau, în limbaj popular ciocănitoarea de mall, care arată ca o gâscă cu bot de rață  și se simte în … largul ei numai în preajma cocoșeilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *