FOTO Campanie inedită la Spitalul Judeţean! Medici şi asistenţi s-au mobilizat pentru a dona sânge pentru pacienţii lor

stiri, botosani, stiri din botosani, campanie donare sange, spitalul judetean (1)O campanie inedită a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani, acolo unde medici şi asistenţi s-au mobilizat pentru a dona sânge pentru pacienţii lor.

Peste 60 de cadre medicale, în majoritate femei, au decis să doneze sânge pentru a salva vieţile unor bolnavi internaţi pe secţiile spitalului.

like facebook, stiri, botosaniSperă să fiu un îndemn pentru populaţia întregului judeţ, pentru a veni să doneze sânge. Noi ca şi unitate medical, spital, avem situaţii în care avem nevoie de sânge pentru pacienţii noştri. Avem şi situaţii în care colegii noştri au mers şi au donat voluntar sânge pentru pacienţii care aveau nevoie de transfuzie, dar care nu aveau aparţinători să le vină în ajutor”, a spus Coca Cîşlaru, director de îngrijiri la Spitalul Judeţean .

stiri, botosani, stiri din botosani, campanie donare sange, spitalul judetean Campania are loc în contextul în care spitalul se confruntă cu o criză de sânge, el neputând onora numărul mare de cereri de sânge sau produse derivate de sânge de care au nevoie pacienţii.

Aş dori să nu fie prima acţiune, şi nici ultima. ş vrea ca această campanie să continue. E o iniţiativă frumoasă şi vă felicit”, a afirmat managerul spitalului, Corneliu Mihai.

stiri, botosani, stiri din botosani, campanie donare sange, spitalul judetean stiri, botosani, stiri din botosani, campanie donare sange, spitalul judetean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *