A văzut moartea cu ochii! Un șofer beat a intrat cu mașina în autoutilitara unui botoșănean

Un accident rutier produs de un șofer beat a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, pe DN17, în comuna Dorna Candrenilor, din județul Suceava, în care a fost implicat un botoșănean.

Potrivit polițiștilor,  în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 din comuna Dorna Candrenilor, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed şi alunecos, un bărbat de 46 de ani din judeţul Mureş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 30 de ani din judeţul Botoşani.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru bărbatul de 30 de ani şi de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 46 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *