FOTO Operațiune amplă de căutare a unui bărbat rătăcit. După mai bine de 10 ore, bărbatul a fost găsit mort

barbat ratacit, barbat mort , stiri, botosani, dorohoiAutoritățile din Botoșani au desfășurat, în noaptea de sâmbătă spre duminică și duminică dimineață, o amplă operațiune de căutare a unui bărbat rătăcit în jurul municipiului Dorohoi. După mai bine de 10 ore, bărbatul a fost găsit mort la marginea localitățiii Broscăuți.

Alexandru H., din Satu Nou, Dorohoi, a plecat de acasă cu căruța plină de strujeni pentru a-i lăsa în câmp și nu s-a mai întors. În seara zilei de sâmbătă, 17 februarie 2018, autoritățile au fost sesizate de familia bărbatului și au început imediat căutările.

like facebook, stiri, botosaniÎn această acțiune au fost angrenați 16 subofițeri și un ofițer din cadrul Poliției Dorohoi, zece subofițeri și un ofițer din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi și patru subofițeri și un ofițer din cadrul Detașamentului de Jandarmi Dorohoi.

barbat ratacit, barbat mort , stiri, botosani, dorohoiLa căutări au fost angrenate opt autospeciale de poliție, o autospecială de jandarmi, un echipaj SMURD, o autospecială șenilată UTV 6×6, o autospecială APIC și un Duster de primă intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

Căutările s-au încheiat duminică, 18 februarie 2018, în jurul orei 09:00, când un taximetrist din Dorohoi care avea o cursă în Broscăuți, l-a găsit pe bărbat pe un drum sătesc și a sunat la numărul de urgență 112.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj de ambulanță din cadrul SJA, care a constatat decesul bărbatului. Din primele cercetări, se pare că acesta a căzut din căruță, s-a lovit și a rămas inconștient, acesta decedând cel mai probabil din cauza hipotermiei. Potrivit cadrelor medicale, Alexandru H. era decedat de mai multe de cinci ore.

barbat ratacit, barbat mort , stiri, botosani, dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *