FOTO Trăiesc în noroaie! Două străzi din Botoşani, inaccesibile pentru locuitorii din zonă. Oamenii sunt revoltaţi

strada de pamant, botosani, stiri,Două străzi din municipiul Botoşani sunt, în 2018, impracticabile, spre nemulţumirea familiilor care locuiesc în zonă.

Este vorba de străzile Caşin şi Muşat Vodă, aflat la un kilometru distanţă de centrul municipiului, dar care sunt acoperite de noroaie.

Oamenii sunt revoltaţi că, deşi plătesc taxe şi impozite, nu pot merge nici pe joc, nici cu maşinile pe străzile respective. Situaţia a apărut după nişte lucrări la reţelele de apă şi canalizare, iar constructorul nu a pus piatră pentru a se putea circula.

like facebook, stiri, botosaniPlătim taxe și impozite, dar nu putem duce copii la școală numai zic de ferească Dumnezeu de un incendiu sau un bolnav. După săparea canalizării stam mai rău ca la tara nici cu mașinile numai poți întra sau iesi”, a spus unul dintre locuitorii din zona respectivă.

loading...

1 Comentariu

  1. ION spune:

    Si pe strada Izvoarelor si Tomis este la fel ca dupa bombardament si din aceasta cauza il rugam pe domnul primar sa-i scota la o plimbare pe cei care se ocupa de drumurile din municipiu, dar pe jos nu cu masina

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*