Un nou asalt al romilor la Spitalul Județean, după moartea unei tinere de 30 de ani. Au intervenit jandarmii!

jandarmi la upu spital botosaniRomii au luat cu asalt, luni, Spitalul Județean, după ce o tânără de etnie romă, în vârstă de 30 de ani, a murit pe patul de spital. Tânăra fusese diagnosticată cu bronhopneumonie severă, însă suferea și de o boală cronică.

Ea a fost internată pe secția de Reanimare, însă medicii nu au putut să o salveze. Indignate, rudele și prietenii fetei s-au anunțat între ei și au venit în număr mare în curtea spitalului.

like facebook, stiri, botosaniPeste 70 de romi s-au adunat și au început să facă scandal. Ei au devenit recalcitranți, după ce nu au fost lăsați pe secție. Un bărbat de etnie romă a spart și geamul unei uși a spitalului, însă, datorită faptului că s-a înțeles amiabil asupra pagubei cu administratorul unității, acesta nu a mai fost sancționat.

La fala locului a ajuns un echipaj de jandarmi, care i-a potolit pe romi.

Conducerea spitalului a decis suplimentarea echipajelor de intervenție pentru marți și a cerut sprijinul polițiștilor și jandarmilor, dat fiind faptul că decedata va fi ridicată de la morga spitalului.

Un eveniment similar a avut loc și în vara anului trecut.

 

3 thoughts on “Un nou asalt al romilor la Spitalul Județean, după moartea unei tinere de 30 de ani. Au intervenit jandarmii!

  1. In lic sa primească amenda toți pentru tulburarea liniștii publice, punerea in pericol a persoanelor din spital( pacienți si doctori) instigare la violenta, stricăciuni vandalism, ei ce fac? Se înțeleg amiabil și-i lasa sa plece. Bravo Jandarmeria, bravo România. O sa între ăștia peste noi in casa si o sa primim o bătaie pe umăr de la autoritati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *