Șase bărbați reținuți în urma perchezițiilor. Ce au găsit polițiștii în locuințele lor

stiri, botosani, furt, arestatiȘase bărbați, cu vârste între 23 și 49 de ani, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore în urma perchezițiilor care au avut loc joi, 1 februarie. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Botoşani şi una în judeţul Satu Mare, la persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt.

În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 49 de ani, urmând ca astăzi aceştia să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Maria Carp.
like facebook
Din locuințele celor șase indivizi au fost ridicate mai multe bunuri şi sume de bani, susceptibile a proveni din comiterea de furturi din locuinţe de pe raza municipiului Botoşani, respectiv aparatură electronică, laptopuri, telefoane mobile, scule electrice şi înscrisuri.

„În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat şi tăinuire, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, o parte din prejudiciu fiind recuperat”, susține Carp.

Percheziţii la Botoşani! Peste 30 de poliţişti au răscolit 11 locuinţe

2 thoughts on “Șase bărbați reținuți în urma perchezițiilor. Ce au găsit polițiștii în locuințele lor

  1. Ăștia activează de luni de zile și au fost lăsați intenționat să poată avea cum să tragă și un PURICE partea lui ,,, știe și Godină de asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *