Percheziţii la Botoşani! Peste 30 de poliţişti au răscolit 11 locuinţe

mascati, stiri, botosaniMai multe perchezitii au avut loc pe raza judetului Botosani, la suspecti de furturi din locuinte, cabinete medicale, dar si sedii de firme. Peste 30 de poliţişti de investigaţii criminale din cadrul  IPJ  Botoşani, cu sprijinul luptătorilor SAS şi al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Botoşani şi a comunelor limitrofe, şi una în municipiul Satu Mare, la persoane bănuite de comiterea de furturi pe raza judeţului Botoşani.

like facebookActivităţile au loc în cadrul unui dosar penal instrumentat de Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Potrivit reprezentantilor IPJ Botosani, în perioada septembrie 2017-ianuarie 2018, persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracţie şi sustras bunuri din mai multe locuinţe, societăţi comerciale  şi cabinete medicale de pe raza judeţului Botoşani.

La perchezitii, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor aparatură electronică, telefoane mobile, laptopuri, înscrisuri şi sume de bani.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 20.000 de lei, o parte din acesta fiind recuperat. Acţiunea s-a desfăşurat cu spijinul jandarmilor din cadrul IJJ Botoşani.

One thought on “Percheziţii la Botoşani! Peste 30 de poliţişti au răscolit 11 locuinţe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *