Directorul Modern Calor, după acuzațiile aduse de procurorii DNA: Mi-am îndeplinit cu responsabilitate, corectitudine și onestitate mandatul, în limitele legale

florin sandu termica

Florin Sandu

Directorul general al societății Modern Calor, Florin Sandu, care este anchetat de DNA într-un dosar de corupție își susține nevinovăția. El a declarat, printr-un comunicat de presă, că și-a îndeplinit cu responsabilitate, corectitudine și onestitate mandatul, în limitele legale, ”cu scopul de a obține cele mai bune rezultate pentru societate, ceea ce consider că am și realizat”.

like facebookÎn ceea ce privește acuzațiile exprimate de procuror, precizez următoarele: contractul de mentenanță a instalațiilor de cogenerare a fost atribuit legal, în baza OUG 34/2006 privind achizițiile publice, procedura fiind verificată de Unitatea pentru Coordonarea și Verificarea Achizițiilor Publice (UCVAP), singura autoritate competentă, care nu a formulat observații, iar mentenanța a fost realizată conform Ordinului ANRE 35/2002, Regulamentul de conducere și organizare a activității de mentenanță. Aceasta este ceea ce am de spus, la modul cel mai concret și succint în privința acuzațiilor formulate împotriva mea. Totuși mă întreb, dacă o persoană care reprezintă statul, doar pentru faptul că este exonerată de orice răspundere atunci când acuză pe cineva, oare nu va abuza de acest drept?”, susține Florin Sandu.

loading...

Loading...

3 Comentarii

 1. irofte spune:

  COPY PASTE DIN PRESA VREMII!
  !După investiţiile de peste 50 de milioane de euro, Modern Calor nu ar mai trebui să primească subvenţie de la primărie. VEZI cât ar trebui să coste gigacaloria! 250 LEI!!
  Omul de afaceri Valeriu Iftime a fost prezent miercuri la emisiunea Dialog Deschis de la Tele M, unde a comentat situaţia termoficării din Botoşani, după ce s-au investit peste 50 de milioane de euro, în mare parte din fonduri europene. El consideră că la ora actuală, conducerea societăţii de termoficare face o greşeală uriaşă care în viitor ar putea avea efecte devastatoare.

  Răspunde
 2. Goarza spune:

  Găștile portocaliu au jefuit unii încearcă să vândă proprietatile de frica dna ……GE97

  Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

 1. Directorul Modern Calor, după acuzațiile aduse de procurorii DNA: Mi-am îndeplinit cu responsabilitate, corectitudine și onestitate mandatul, în limitele legale | Moldova24

Lăsați un comentariu

*