VIDEO! Una dintre cele mai frumoase și talentate interprete din Botoșani a făcut furori în emisiunea „La Măruță”. „Vreau să fii îmbrăcat, să mănânci și să bei ca un moldovean”, i-a spus prezentatorului

georgiana spinuO tânără din județul Botoșani a făcut furori în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV cu bucatele tradiționale pe care le-a adus să le deguste Cătălin Măruță, dar și cu o ie și un brâu înflorat, realizate de Cooperativa Socială Elcor din Pomârla, județul Botoșani sau pe scurt la Ia Românească Elcor, așa cum atelierul apare pe rețelele de socializare.

Este vorba despre Georgiana Spînu, o tânără moldoveancă din Dumbrăvița, comuna Ibănești, care a reușit în 30 de minute să facă cunoscute, în toată România, plaiurile natale și munca oamenilor de la ELCOR Pomârla.

like facebookAstăzi vreau să fii moldovean pentru o zi, să fii îmbrăcat ca un moldovean, să mănânci ca un moldovean, să bei ca un moldovean și să dansezi ca un moldovean”, i-a spus Georgiana lui Măruță.

„Gustoasele bucate moldovenești, alături de vinul natural și cozonacul copt după rețeta bunicii, au umplut coșurile doldora de cadouri, pregătite de Georgiana Spînu, tânăra interpretă de muzică populară, invitată joi, în studioul emisiunii La Măruță. Iar darurile aduse de acasă pentru cel mai în vogă realizator TV al momentului, au fost completate, în mod excepțional, cu o ie și cu un brâu înflorat, pe mărimea și gustul vedetei Pro Tv, ambele realizate la Cooperativa Socială Elcor din Pomârla, județul Botoșani sau pe scurt la Ia Românească Elcor, așa cum atelierul apare pe rețelele de socializare. Și, în plină emisiune, Cătălin Măruță a da curs invitației talentatei noastre interprete de a fi … moldovean pentru o zi, astfel că munca oamenilor de la ELCOR a putut fi văzută în direct în toată România”, potrivit La Măruță.

2 thoughts on “VIDEO! Una dintre cele mai frumoase și talentate interprete din Botoșani a făcut furori în emisiunea „La Măruță”. „Vreau să fii îmbrăcat, să mănânci și să bei ca un moldovean”, i-a spus prezentatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *