FOTO Accident grav la intersecţia dintre Bulevardul Mihai Eminescu şi strada Octav Onicescu. Trei maşini implicate

accident , botosani, stiriUn accident a avut loc, marţi seară, la intersecţia dintre Bulevardul Mihai Eminescu şi strada Octav Onicescu. O persoană a fost rănită şi trei maşini au fost avariate, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în două maşini care aşteptau la semafor.

Tânărul conducea un Alfa Romeo pe Octav Onicescu, dinspre Calea Naţională spre Bulevardul Mihai Eminescu, iar în intersecţie, chiar în faţa sediului Protecţiei Civile, pierde controlul asupra volanului şi loveşte două maşini care erau oprite la semafor, un VW Caddy şi o Dacia Logan, care face taximetrie.

like facebookÎn urma impactului, Alfa Romeo a ajuns pe trotuar. Şoferul acesteia, care se face şi vinovat de producerea accidentului a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Şoferul care a produs accidentul cu trei maşini din intersecţia Bulevardului Mihai Eminesc cu Octav Onicescu era băut | BotosaniNews.ro
  2. Şoferul care a produs accidentul cu trei maşini din intersecţia Bulevardului Mihai Eminesc cu Octav Onicescu era băut | Moldova24

Lăsați un comentariu

*