Vezi salariile pe 2018 de la Primăria Botoșani, Poliția Locală, Direcția Sport și Agrement și Serviciul Public de Asistență Socială!

top salarii- bani multiSalariile de bază pe 2018 din Primăria Botoșani și direcțiile din subordine vor fi aprobate în ședința de Consiliu Local din 28 decembrie.

Acestea vor fi valabile până la aprobarea bugetului local al municipiului Botoșani. Astfel primarul va avea o indemnizație de 17.100 lei, iar viceprimarii municipiului 15.200 lei.

like facebookSalariul de bază al secretarului județului va depăși 12.000 lei, la fel și cel al arhitectului șef. Directorul executiv va avea un salariu de bază de peste 11.000 lei, iar un sef serviciu peste 9000 lei.

Directorul executiv al Poliției Locale are un salariu de bază de peste 11.000 lei, iar un șef de serviciu peste 9.500 lei. Salariul de bază al unui polițist local pornește de la 2.200 lei și poate ajunge până la 7.500 lei.

La Serviciul Public Local de Asistență Socială, directorul executiv are un salariu de bază în jurul a 10.000 lei, la fel și directorul de la Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement.

Vezi aici salariile din administrația locală!

 

4 thoughts on “Vezi salariile pe 2018 de la Primăria Botoșani, Poliția Locală, Direcția Sport și Agrement și Serviciul Public de Asistență Socială!

  1. Incredibil , un gardian public , indivizii care plimba bastoanele prin oras ,a ajuns sa aiba salariul unui profesor cu 30 ani vechime ???

    1. Incredibil dar adevarat!!!!! Pe ei i-ati votat, de dansii sa ascultati. Singurul remediu o revolutie adevarata sau emigrarea. Craciun fericit in limita posibilitatilor!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *