Se strâng bani pentru înmormântarea Ceraselei. Când va fi condusă pe ultimul drum

cerasela tatarciuc, stiri, botosani, darabaniColegii și prietenii Ceraselei Tatarciuc strâng bani pentru a ajuta la înmormântarea tinerei. Studenta din Darabani a murit vineri, după un accident cumplit care a avut loc, zilele trecute, la Iași.

„Se strâng bani pentru funerariile ce vor urma, așa că cine dorește să doneze, poate să o facă la sediul SSFI (corpul de Farmacie etaj 1, UMF), este important ca în aceste momente grele să fim împreună și să ne mobilizăm”, este mesajul transmis pe Facebook.

Cerasela va fi înmormântată miercuri la Darabani.

Vă reamintim că tânăra de 22 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, luni, după ce a fost acroşată de un autoturism în timp ce se deplasa pe trotuar.

like facebookDouă autoturisme s-au ciocnit într-o intersecţie din faţa UMF Iaşi, iar unul dintre ele a părăsit carosabilul şi a pătruns pe trotuar rănind grav tănăra. Fata a fost prinsă între autoturism şi zidul unei clădiri care aparţine Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Studenta a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi cu fractură de bazin, fractură de gambă stângă şi traumă abdominală. Ea a suferit niște intervenții chirurgicale, însă vineri nu a mai putut fi salvată.

Citește și: Ți se rupe inima! Mesaje sfâșietoare transmise de prieteni, profesori și colegi după moartea studentei din Darabani

2 thoughts on “Se strâng bani pentru înmormântarea Ceraselei. Când va fi condusă pe ultimul drum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *