FOTO! Ciocnire între două mașini pe DN 29. Două persoane din Botoșani au fost rănite

accident dumbraveniDouă mașini, din care una din Botoșani, s-au ciocnit, sâmbătă după amiază, pe DN29, pe raza localității Dumbrăveni, la peco. Două mașini s-au ciocnit, ambele fiind avariate.

Din primele informații, nu sunt victime rănite grav, șoferii suferind leziuni minore. Martorii spun că vinovat de producerea accidentului ar fi un șofer din Botoșani.

În timp ce conducea autoturismul pe DN 29, în afara localității Dumbrăveni, un tânăr de 23 de ani, din județul Botoșani, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a autoturismului condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Comănești, care a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde în incinta unei societăți comerciale, cele două vehicule intrând în coliziune.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 21 de ani și a unei femei de 46 de ani, din județul Botoșani pasageră în celălalt autoturism.

Victimele au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

One thought on “FOTO! Ciocnire între două mașini pe DN 29. Două persoane din Botoșani au fost rănite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *