Cum va fi vremea în weekend

vremea la BotosaniSfârșit de săptămână cu vreme schimbătoare în județul Botoșani. Vineri, vremea va continua să se încălzească. În prima parte a zilei și apoi în a doua parte a nopții, pe arii restrânse, vor fi condiții de producere a ceții. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei și mai mult senin după-amiaza și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări din sud-est în a doua parte a zilei. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 8 grade, iar minimele vor coborî până spre 1 grad.

like facebookSâmbătă (9 decembrie): Cerul va fi temporar noros, în prima parte a zilei pe arii restrânse vor fi condiții de producere a ceții, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări din sud-est după-amiaza și din nord-vest în a doua parte a nopții. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 8 grade, iar minimele vor coborî până spre 0 grade.

Duminică (10 decembrie): Vremea se va răci. Cerul va fi temporar noros, în prima parte a zilei local va ninge, slab până la moderat cantitativ, iar vântul va prezenta intensificări din sector predominant vestic, rafalele putând atinge și depăși local viteze de 55..65 km/h, izolat 70 km/h. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 2 grade, iar minimele vor coborî până spre -5 grade.

Sursa: Meteo Nord-Est

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *