Un tânăr din Botoșani a spart sediul unei importante societăți comerciale. Polițiștii l-au reținut

retinut-300x184 (1)Trei tineri, dintre care unul din Botoșani, sunt cercetați de polițiști pentru furt după ce au spart sediul societății comerciale Holzindustrie Schweighofer din Rădăuți. Totul s-a petrecut pe 29 noiembrie, seara, când Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată cu privire la faptul că persoane neidentificate sustrag bunuri din incinta unei societăţi comerciale.

În momentul în care patrula de poliție a ajuns pe DN 17A la circa 1.5 km de municipiul Rădăuți spre localitatea Dornești, a observat în apropierea gardului societăţii un atelaj hipo, trei persoane de sex masculin și mai multe bunuri abandonate lângă o plasă de gard desfăcută.

În acel moment cei trei suspecți au luat-o la fugă în direcții diferite. Poliţişti au procedat la somarea suspecților şi au plecat în urmărirea pedestră a acestora reuşind reţinerea unui tânăr. În urma legitimării acestuia s-a constatat că este un bărbat de 21 ani, Cătălin Cosmin Silea, din comuna Dângeni, județul Botoșani și locuiește fără forme legale în comuna Dornești județul Suceava.

„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt calificat”. În urma audierilor, poliţiştii au dispus reținerea suspectului de 21 de ani pe o durată de 24 de ore, fiind introdus arestul IPJ Suceava. Ulterior, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuți, cu sprijinul patrulei de poliție Rurală nr. 3 Marginea i-au identificat şi condus pentru audieri şi pe ceilalţi doi bărbaţi suspecți în comiterea infracțiunii de furt, fiind prezentaţi procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți”, arată IPJ Suceava.

Este vorba despre Bogdan Gabriel Raul, de 19 ani, din comuna Dornești și Pleșca Florin, de 18 ani din comuna Mitocu Dragomirnei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *