Prefectul cere drumarilor să fie pregătiți pentru iarnă: Să fie afișate numerele de telefon la care botoșănenii pot să cunoască starea drumurilor!

colegiul prefectural 1Prefectul Dan Șlincu a solicitat şefilor de instituţii deconcentrate şi drumarilor în mod special, luarea măsurilor necesare menite să pregătească judeţul Botoşani pentru temperaturile scăzute şi precipitaţiile abundente ce ar putea să apară.

like facebookVedem cu toții că la nivelul județului se manifestă precipitații mixte, de aceea aș ruga drumarii și toate instituțiile cu competență în acest sens, să fie pregătite să acționeze de urgență. Cadrele medicale din serviciile de urgență să cunoască starea tuturor gravidelor și a pacienților care trebuie dializați. Să fie afișate numerele de telefon la care botoșănenii pot să cunoască starea drumurilor”, a menționat prefectul de Botoșani.

 

One thought on “Prefectul cere drumarilor să fie pregătiți pentru iarnă: Să fie afișate numerele de telefon la care botoșănenii pot să cunoască starea drumurilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *