Taxa pentru rezervarea unui loc de parcare ar putea crește cu 50% din 2018

parcarea concesionataTaxa pentru rezervarea unui loc de parcare va fi majorată de anul viitor. Propunere este ca taxa pentru concesionarea unui loc de parcare să crească cu aproape 50%, respectiv de la 117 lei pe an să ajungă la 175 lei pe an.

like facebookDe asemenea, taxa  de rezervare loc parcare pentru persoane juridice ar urma să fie majorată cu peste 33%. Decizia finală aparține, însă, consilierilor locali. În municipiul Botoșani există 8000 de locuri de parcare, iar peste 7000 sunt rezervate.

Proiectul de hotărâre privind noile taxe și impozite locale a fost publicat pe site-ul Primăriei Botoșani și urmează să fie supus spre aprobare în ședința de Consiliu Local din luna decembrie.

Vezi aici proiectul cu taxele și impozitele locale propuse pentru 2018

2 thoughts on “Taxa pentru rezervarea unui loc de parcare ar putea crește cu 50% din 2018

  1. De ce nu se reliciteaza unele locuri de parcare aflate in centrul orasului? Acolo unde s-ar mai putea ridica pretul ? Sunt oameni care de ani de zile platesc un pret infim (117 lei) si sunt mari sefi

  2. Ce legatura are faptul ca esti mare sef cu locul de parcare!Cine a rezervat primul acela va fi vesnic proprietar al locului de parcare!Daca locurile respective nu au fost scoase la licitatie,de ce ar trebui sa se plateasca ma mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *