FOTO Accident în zona centrală a Botoşaniului. Adolescentă, lovită pe trecerea de pietoni

Accident strada cuza voda, botosaniO adolescentă a fost lovită, luni seară, în timp ce traversa o trecere de pietoni din zona ultracentrală a Botoşaniului.

Tânăra traversa strada în grabă alături de un prieten de-al său, fiind acroşată de un autoturism Dacia Logan care circula pe strada Cuza Vodă, dinspe Marchian către Direcţia Muncii.

like facebookFata a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

Şoferul nu era băut şi nici nu circula cu viteza mare, el reuşind să frâneze la mică distanţă de trecerea de pietoni.

Accidentul s-a produs pe fondul ploii, care reduce şi vizibilitatea pe timp de noapte.

Accident strada cuza voda, botosani

5 thoughts on “FOTO Accident în zona centrală a Botoşaniului. Adolescentă, lovită pe trecerea de pietoni

  1. Daca vrei sa te sinucizi te arunci dela cel putin 10 etaje inaltime,da??? Nu stai cu capul pe facebook si treci strada mecanic doar pe ideea ca „acolo e trecere”….deci iti dai foc sau incerci sa te arunci de la etajul 10 sau mai sigur te urci p[ana in varful turnului CET Botosani sau iei trenul si ajungi pana la Baia Mare unde ai cel mai inalt turn industrial din Romania de pe care te arunci linistita avand siguranta ca nu mai bagi si un alt neatent in puscarie doar pentru ca tu nu ai altceva de facut in afara de facebook

  2. 8 din 10 lesinate fara niciun viitor si fara vreo ocupatie trec strada „mecanic” si cu ochii in telefon cu toate ca n-au o chifla in stomac si cu toate ca se numesc moldovence fara viitor. Respect Moldova cu toateca desi 3 din marile personalitati ale Romaniei se afla pe 3 din bancnotele aflate in circulatie,dar cu tristete constat ca zona Botosani alaturi de Vaslui se afla si fac concurenta la spirt Mona,la somaj,la anaflabetism,la alcoolism,etc….si evident la saracie pe toate planurile…

  3. Ce prietenosi sunteti… daca era un taxi, un sofer tanar sau un BMW altfel formulati articolul… si alt fel de comentarii apareau aici.

  4. „Maramures” gramatica limbii romane este la fel și în Maramureș și în Moldova, se vede clar ca prima ta grijă este sa îi ridiculizezi pe ceilalți, uitând de tine. …întâi de toate ești om și apoi șofer. …probabil ca atunci când tu te apropii de trecerea de pietoni (șofer fiind) pietonilor le este frica să traverseze, după tine nu ar trebui sa existe pietoni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *