Costel Enache, înaintea meciului cu Gaz Metan: Ne aşteaptă un joc greu şi sper să gestionăm bine situaţia

costel enache fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a revenit după suspendarea din meciul cu CSMS Iaşi şi a susţinut, joi, o conferinţă de presă înaintea meciului cu Gaz Metan.

like facebook Costel Enache a spus că partida va fi una dificilă pentru că adversarul nu îşi permite să mai piardă puncte, însă şi elevii săi sunt motivaţi să obţină cele trei puncte puse în joc.

„Ştim că şi adversarul îşi pregăteşte foarte bine meciul. Este într-o situaţie în care nu-şi mai permite paşi greşiţi. Ne aşteaptă un joc greu şi sper să fim capabili să gestionăm bine situaţia. Încercăm să pregătim lucrurile pe o bază a ceea ce am văzut că se întâmplă cel mai des la adversar. Lupta este încă lungă, e clar că în partea de sus a clasamentului, două echipe şi-au demonstrat forţa, mă refer la CFR şi FCSB. Mai este Universitatea Craiova ce are un potenţial foarte bun şi ţine foarte aproape. În partea de jos lucrurile sunt complicate, punctele se înjumătăţesc. E mult mai prea devreme să spunem ce şi cum. Poate domnul Pustai are un pic de avantaj ţinând cont că a antrenat FC Botoşani şi cunoaşte unii dintre jucători. Cred îşi poate face o strategia în a-şi gestiona calitatea sau deficienţele jucătorilor noştri, dar lucrurile acestea pot fi combătute. Şi noi urmărim adversarii şi încercăm să găsim punctele slabe. Noi facem lucrurile aşa, antrenorii, dar depinde de jucători. Sunt momente în care se pot autodepăşi sau vin cu ceva nou”, a declarat Costel Enache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *