FOTO Cine este tânăra care şi-a ucis copilul şi l-a aruncat într-un canal!

pruncucidere, botosani, politie, stiriTânăra de 21 de ani care şi-a ucis copilul la scurt timp de la naştere şi l-a aruncat într-un canal era angajata unui fast-food din Botoşani.

Ea a rămas însărcinată, însă i-a fost teamă să îşi asume rolul de mamă, aşa că la patru zile de la naştere, imediat ce a ieşit din Maternitate, şi-a ucis copilul şi a încercat să ascundă urmele.

like facebookFata este din Ungureni şi stătea în chirie într-un apartament din Botoşani. Părinţii săi sunt divorţaţi, iar mama se afla la muncă în Italia.

Gabriela Boghian este anchetată pentru omor, după ce pe 17 septembrie şi-a ucis pruncul pe care îl născutse în urmă cu trei zile.

Potrivit anchetatorilor,  tânăra a născut pe 13 septembrie un băieţel de 3.250 de grame, iar pe 17 septembrie au fost externaţi din Maternitate.

În cursul aceleaşi zile, fata a decis sugrumarea vieţii copilului. Astfel , l-a introdus într-o sacoşă de plastic pe care a înnodat-o, iar apoi a pus bebeluşul într-o sacoşă de material textil şi l-a aruncat într-un canal colector din zona Poligonului ACR de la Pacea.

Bebeluşul mort a fost găsit abia marţi.

5 thoughts on “FOTO Cine este tânăra care şi-a ucis copilul şi l-a aruncat într-un canal!

  1. Fiecare cu viata lui… Fiecare dintre noi stie ce e mai bine si mai rau pt el, si daca facem greseli, asta este… invatam din ele si mergem mai departe. Ar fi bine sa ne gandim la viata noastra, ce voiam sa facem astazi, maine ce vom face? De ce , nu pot sau nu vreau sa pot? Sa ne punem intrebari despre noi si sa ne dam si raspunsurile. Sunt sigur ca daca metitezi mult la tine o sa uiti sa mai iti dai cu parerea rea, fata de alta persoana. Si sa fiu exact pe subiect. In loc sa zici „ani grei de bulau” Mai bine dai dovada de iubere de aproape si zici „Linisteste-te, totul va fi bine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *