Revoltător! Înmatriculările auto, blocate de traficanți de influență. Ce sume pretind aceştia pentru un loc rezervat!

numere de inmatriculare botosaniSituație revoltătoare înregistrată la înmatriculările auto din cauza unor traficanți de influență. Aceștia blochează artificial înmatriculările online și îi constrâng pe cei care au nevoie urgentă să înmatriculeze mașinile de anumite sume de bani pentru a le ceda locul. Acestea pornesc de la 100 de euro. Situația a fost prezentată în ședința Comisiei de Sistematizare Rutieră a județului Botoșani de Marian Ciornea, șeful instituției.

like facebookLa înmatriculări există un blocaj, pentru că nu se pot face programări online decât în maxim 60 de zile. Există un blocaj, dar este unul artificial creat, din informațiile noastre, de așa-zișii intermediari, și nu doar intermediari,  s-au transformat încet-încet în traficanți de influență. Încarcă în mod artificial cu serie de șasiu fictive, astfel încât să se blocheze programarea. Oamenii invitați la audiențe acum, câteva sute au venit, sunt constrânși neavând acea programare să meargă pe anumite căi ocolite și să ajungă pe mâna lor. Săptămâna trecută am constatat că din listele pe care noi le avem cu privire la ziua respectivă că s-au programat 100 persoane, din acele liste găsesc 20 pe care le-am înmatriculat deja înainte. Acele 20 de locuri rămân cumva neocupate și valorificate într-un mod fraudulos. Toate problemele încep de la birourile care întocmesc documente pentru înmatriculări. Acum luăm fiecare caz, îl analizăm, solicităm ca persoana să fie prezentă acolo și chiar dacă mai stă jumătate de oră, dar îl scăpăm de acel traficant. Înțeleg că și sumele sunt nerușinate”, a menționat Ciornea.

Șeful Serviciul Permise și Înmatriculări a declarat că se va încerca prin metodele instituției, dată fiind această situație, să protejeze pe adevăratul solicitant al înmatriculării sau autorizării provizorii.

2 thoughts on “Revoltător! Înmatriculările auto, blocate de traficanți de influență. Ce sume pretind aceştia pentru un loc rezervat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *