Raluca Stâncescu, repusă la şefia Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani de Consiliul Superior al Magistraturii

raluca stancescu dnaRăsturnare de situaţie în cadrul dosarului în care este anchetat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Raluca Stancescu a fost repusă în funcţie de Consiliul Superior al Magistraturii ce a dat, marţi, o decizie în acest sens.
like facebook„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea suspendării din funcţia de procuror şi din funcţia de conducere, începând cu data de 24.08.2017, a doamnei STĂNCESCU RALUCA, prim – procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, ca urmare a luării față de aceasta, prin încheierea nr. 764/24.08.2017 dispusă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală, în dosarul penal nr. 564/39/2017, a măsurii înlocuirii arestului preventiv cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile începând cu data de 24.08.2017”, se arată într-un comunicat al CSM.

Stăncescu a fost arestată preventiv pe 21 iulie pentru șantaj, instigare la favorizarea făptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justiției și divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublicate. Ulterior s-a decis cercetarea sa în libertate.

Măsura a survenit unor percheziții pe care procurorii DNA le-au făcut atât la biroul său de la Parchet, cât și acasă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *